>kış hazırlıklarım-patlıcan

>

Kış hazırlıklarına devam. Hatta biraz hızlandım da. Kızartması dışında çok sevdiğim bir sebze olan patlıcanlarımı hazırladım bu kez. Dün oymuştum bir kısmını (ama şansıma hava bozdu. İzmir’de ilk kez kara bulutlar kendini gösterdi) Bugün de karnıyarıklık hazırlayıp dondurucuya koydum. Ben kızartmıyorum patlıcanları. Bir kaşık kadar yağ koyup kısık ateşte pişiriyorum. Daha hafif oluyor.

About adadenizi

Ada ve Deniz'in annesi
Bu yazı karnıyarık, mutfağım, patlıcan, patlıcan kurusu içinde yayınlandı. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google fotoğrafı

Google hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s