>kabağın en güzel hali

>
Bu hoş lezzeti ilk olarak sevgili Tijen‘in bloğunda görüp denemiştim. İnanılmaz hoşuma gitmişti. Arada bir kez daha yaptım herkese tattırmak için çoğunluk çiğ kabak diye burun kıvırdı. Geçen gün yine yaptım bence süper…
Ben 2 kabaktan yaptım. Resimde görüldüğü gibi ince uzun doğrayıp kapaklı bir kabın içine koydum. Çok çok az tuz, bir limonun suyu ve azıcık zeytinyağı ekleyip ara ara sallayarak karıştırdım. Öğlen yaptım akşam yemeğine hazırdı.
Biz kabağı bir de domatis,soğan,biberle kavurarak yaparız. o da güzel olur

Reklamlar

About adadenizi

Ada ve Deniz'in annesi
Bu yazı mutfağım içinde yayınlandı. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

7 Responses to >kabağın en güzel hali

  1. YETENEK-SİZİN dedi ki:

    >keşke kabak seviyor olsaydım eminim harika bir lezzet olmuştur.

  2. benhurum dedi ki:

    >Ellerine sağlık Saadetciğim, miss gibi olmuş. Bende severim kabağı, hem lezzetli hemde sağlıklı:) Afiyet şekerler olsun…

  3. ada ve deniz dedi ki:

    >ben otçulumdur. sanırım sevmediğim, yemediğim sebze yok.

  4. Hilal dedi ki:

    >hmm,farklı bir lezzet, çiğ sebze yemiyor muyuz sanki, bunu da yiyebiliriz. denemek lazım sevgiler

  5. ada ve deniz dedi ki:

    >Hilal çiğ gibi olmuyor. İçine koyduğumuz limon,tuz,yağ karıştırdıkça pişiriyor sanki. lezzetlerde iyicede birbirine giriyor

  6. filiz dedi ki:

    >çok ilginç bir tarif olmuş,kabağı çok severim özellikle de fırında yapılan kabak mücverine asla hayır diyemem.ellerine sağlık

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google fotoğrafı

Google hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s